Definitie

Search

Servicecontract bij huren waterfontein

Drinkwaterfonteinen bieden een handige oplossing aan bedrijven, werkplaatsen, openbare gebouwen, sportcentra, wellness-centra, wachtkamers van dokters, tandartsen enz. om personeel, klanten en patiënten een lekker glaasje

lire plus »

Sipwell

Sipwell is een bedrijf dat waterkoelers verdeeld. En of het nu om een waterkoeler met flessen gaat of een waterfontein aangesloten op het waternet, voor thuis op het werk, Sipwell maakt zich sterk dat ze voor ieders budget en ieders verbruik een oplossing voor handen hebben. Bovendien levert de marktleider in de levering en plaatsing van waterdispensers een voortreffelijke service. Je kan zo een waterdispenser huren voor 1 euro per dag. Maar als je niet zeker van je stuk bent, kan ook een automaat plaatsen op proef. Sipwell zorgt voor plaatsing en installatie, waterlevering op maat en onderhoud en reparatie.

lire plus »

Waterkoeler op waterleiding

Ons kraantjeswater is drinkbaar, daarom is het handig om een waterkoeler aan te schaffen die aangesloten is op de waterleiding. De meeste toestellen zuiveren dat kraantjeswater ook nog eens zo dat over de drinkbaarheid geen twijfel bestaat. Je kan een waterkoeler kopen, maar je kan ook een waterkoeler huren. En dat zowel voor particulier gebruik als voor gebruik in scholen, bedrijven of andere instellingen. Gekoeld water, maar ook warm of bruisend bieden behoort dan tot de mogelijkheid, zonder dat er andere toestellen voor nodig zijn zoals een waterkoker, of een frigo vol flessen. Een waterkoeler op waterleiding is uitermate geschikt op alle plaatsen, openbaar of privé, ook omdat da automaat bijna geen plaats inneemt. En water drinken is nu eenmaal veel gezonder dan frisdrank of koffie.

lire plus »

Een drinkwaterfontein op school!

We weten het allemaal: het is niet altijd even goed gesteld met de eet- en drinkgewoonten van onze jeugd. Heel wat kinderen en jongeren drinken te veel suikerhoudende frisdranken, wat zeker bijdraagt tot het groeiende obesitasprobleem.

lire plus »
Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een waterfontein ?