Waterdispensers : accessoires

Bij uw leverancier van waterautomaten kunt u niet enkel terecht voor het toestel zelf en de waterflessen maar ook voor een rijk gamma aan toebehoren die het u nog makkelijker – en soms zelfs leuker – maken. Een overzicht. * Bekers: meestal beschikbaar in afmetingen voor 20 of 25 cl en vaak ook verkrijgbaar in ecologisch materiaal. * Puntbekers: een innovatieve oplossing die ervoor zorgt dat er geen water wordt verspild en uw kantoor te allen tijde netjes blijft. Door hun conische vorm kunnen deze bekers nergens worden neergezet. Het gevolg? Uw personeel drinkt het water uit en gooit het bekertje onmiddellijk in de vuilnisbak. Gedaan met her en der verspreide halfvolle bekertjes!

Bij uw leverancier van waterautomaten kunt u niet enkel terecht voor het toestel zelf en de waterflessen maar ook voor een rijk gamma aan toebehoren die het u nog makkelijker – en soms zelfs leuker – maken. Een overzicht.

• Bekers: meestal beschikbaar in afmetingen voor 20 of 25 cl en vaak ook verkrijgbaar in ecologisch materiaal.

• Puntbekers: een innovatieve oplossing die ervoor zorgt dat er geen water wordt verspild en uw kantoor te allen tijde netjes blijft. Door hun conische vorm kunnen deze bekers nergens worden neergezet. Het gevolg? Uw personeel drinkt het water uit en gooit het bekertje onmiddellijk in de vuilnisbak. Gedaan met her en der verspreide halfvolle bekertjes!

• Flessen en bidons: sommige leden van uw personeel werken graag aan één stuk door en hebben daarom geen zin om af en aan naar de waterfontein te lopen. Daarom zijn er handige, stijlvolle en ecologische flesjes op de markt die makkelijk kunnen worden gevuld aan de waterkoeler.

• Flessenrekken: uiteraard hebt u graag een voorraadje volle waterflessen achter de hand, zonder dat dit al te veel kostbare kantoorruimte inneemt. Uw leverancier kan u voorzien van een flessenrekje waarop makkelijk uw flessen in de hoogte – dus zeer plaatsbesparend – kunt stapelen.

• Bekerhouder: met een makkelijk bij te vullen bekerhouder hebt u altijd bekers bij de hand aan de waterkoeler. Een deksel houdt de bekers stofvrij en hygiënisch. Een bekerhouder kan aan de waterkoeler of aan de muur worden bevestigd.

• Bekercollector: hierin kunnen gebruikte bekertjes op een zeer compacte manier worden ingezameld.

• Flessenhoes: gebruik deze om uw drinkwaterfles zo nodig af te schermen van direct zonlicht. Dit kan namelijk de kwaliteit van het water doen dalen.

• Doe-het-zelf schoonmaaksets en sprays: hiermee maakt u zelf de zichtbare onderdelen van uw waterkoeler hygiënisch schoon.

Μeer weten of op zoek naar prijzen? Vraag dan snel een offerte aan. U krijgt antwoord binnen 48 uur!

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een waterfontein?