Waterverdelers

Waterverdelers zijn aan een opmars bezig. Zowel bij het particulier gebruik, als op het werk. En dat komt omdat een watercooler effectief een meerwaarde biedt aan het gezinsleven of tijdens de beroepsactiviteiten. Ieder wil mee met zijn tijd en daar past een degelijke waterkoeler bij. In huis zowel als op het werk. Je kan er op elk moment van de dag je drinkbeker vullen met lekker en koel water. Maar ook met warm of bruisend water. Want het hoofddoel van een waterverdeler blijft dan wel zuiver water schenken, toch zijn er verschillende extra opties mogelijk. Waterverdelers heb je tegenwoordig in een schitterend design, dat best past bij je thuis, bij de inrichting van je huis! Je k

Waterverdelers zijn aan een opmars bezig. Zowel bij het particulier gebruik, als op het werk. En dat komt omdat een watercooler effectief een meerwaarde biedt aan het gezinsleven of tijdens de beroepsactiviteiten. Ieder wil mee met zijn tijd en daar past een degelijke waterkoeler bij. In huis zowel als op het werk. Je kan er op elk moment van de dag je drinkbeker vullen met lekker en koel water. Maar ook met warm of bruisend water. Want het hoofddoel van een waterverdeler blijft dan wel zuiver water schenken, toch zijn er verschillende extra opties mogelijk. Waterverdelers heb je tegenwoordig in een schitterend design, dat best past bij je thuis, bij de inrichting van je huis! Je kan ze overal plaatsen. Thuis misschien vooral in de keuken, op het werk op een plaats waar veel volk langskomt zoals de inkomhal, maar ook bijvoorbeeld aan de toiletten, of in de vergaderzaal.

Waterkoeler flessen

In alle soorten en maten heb je waterverdelers. De meest voorkomende is de watercooler met flessen. Die zijn overgewaaid uit Amerika, waar ze een ongekend succes hadden. In de films en feuilletons zag je ze regelmatig opduiken. Elk bedrijf heeft er daar wel eentje of zelfs meerdere. Het is zo dat de flessen makkelijk te vervangen zijn en aanpasbaar aan het verbruik, zo heb je er van 2 tot 15 liter en meer. Een waterkoeler met flessen heeft ook het voordeel dat je je budget in het oog kan houden. Het verbruik is niet onbeperkt. Bijkomende opties zijn watercoolers waar je ook warm water kan tappen en zelfs bruisend water. Je kan een watercooler huren, wat in het geval van de flessen interessant is, omdat je er van de firma waar je mee werkt veelal ook een onderhoudscontract bij krijgt, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken bij eventuele panne. Toch is het zo dat een toestel meestal maar 1 keer per jaar een onderhoud nodig heeft. Naast huren kan je waterverdelers uiteraard ook kopen.

Waterfonteinen

Waterfonteinen zijn hip. Zeker bij kinderen. Zij zijn dol op waterverdelers. Niet om mee te spelen uiteraard. Maar qua bewustmakingsproces in verband met verspilling van natuurlijke materialen kan het installeren van een waterfontein tellen. Water is ook gezond en is best overal bij de hand. Je hebt water voor alles nodig. Minstens anderhalve liter per dag moet een mens drinken om gezond te blijven.
Waterfonteinen hebben het voordeel dat zij leidingwater drinkbaar maken. En als het al drinkbaar is, dan zorgen ze voor een extra filtering, waardoor het nog lekkerder wordt!
Je kan waterfonteinen huren of kopen, al naargelang de behoefte. Een watercooler kopen heeft een pak voordelen. Zeker wanneer die is aangesloten op het waternet. Op iets meer dan een jaar zijn de meeste toestellen terugbetaald. Het verbruik is onbeperkt en de filter gaat heel lang mee en is wanneer hij aan vervanging toe is, gemakkelijk te verwijderen.

Waterdispenser prijzen

Waterdispenser prijzen variëren. Je hebt kleine en grote toestellen, moderne en eerder eenvoudige. Best vraag je een offerte aan om de verschillende leveranciers en modellen van waterverdelers te vergelijken. Wil je vandaag al prijzen vergelijken: dat kan hier.

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een waterfontein?