De voordelen van het huren van een drinkwaterfontein

Een drinkwaterfontein in uw bedrijf zorgt voor verfrissing en verkoeling tijdens alle dagen van het jaar. Vaak wordt er onterecht gedacht dat men deze voorziening slechts nodig heeft bij extreem warm weer maar niets is minder waar. Ook tijdens de wintermaanden is het belangrijk regelmatig water te drinken om uw concentratievermogen en prestaties optimaal te houden. Een drinkwaterfontein huren of kopen is dus veel meer dan een simpele remedie tegen een droge mond.

Een drinkwaterfontein huren biedt u veel meer zekerheden

Wie ervoor kiest één of meerdere drinkwaterfonteinen te plaatsen zal ongetwijfeld ook weten dat men in de mogelijkheid is om deze fonteinen ofwel te huren ofwel te kopen. Wie een drinkwaterfontein wil kopen moet zich uiteraard bewust zijn van het feit dat deze toestellen snel evolueren, waarmee men bedoelt dat het model dat aangekocht werd snel verouderd kan zijn. U kan dus maar hopen dat de flessen die men maakt voor dit toestel lange tijd verder geproduceerd worden want anders zit u met een toestel zonder water en dat zal uiteraard de bedoeling niet zijn.

Uw drinkwaterfontein is kapot, u krijgt een nieuwe

Wanneer uw toestel  kapot is bent u als het ware verplicht om de maatschappij te bellen  als u snel terug wenst water te drinken. Huurt u op dit moment het toestel, dan zal u zonder probleem een nieuw toestel krijgen, Maar als u het toestel gekocht hebt, dan pas kunnen de problemen mogelijks beginnen. In de meeste gevallen zal de garantie verstreken zijn en kunnen de kosten dus heel wat oplopen.  Wanneer u echter een toestel zou gaan huren, dan zit daar in de meeste gevallen ook een onderhoudscontract bij waardoor het toestel volledig op kosten van de leverancier wordt hersteld of vervangen door een nieuw. Ook is het zo dat men in vele gevallen na een bepaalde tijd automatisch een nieuw type  fontein krijgt als men een huurcontract heeft. Een verouderd toestel hebben zal dus nooit meer van toepassing zijn als men beslist om te huren in plaats van om aan te kopen.
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offertes aan voor het huren van een drinkwaterfontein   en ontvang binnen de 48 tot drie offertes van erkende leveranciers.

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een waterfontein?