Waterfonteinen

Een waterfontein plaatsen past in het moderne gezondheidsbeleid. Ook voor uw bedrijf zijn de voordelen van water op kantoor niet te overzien. Iedereen moet drinken. Water is de meest gezonde drank. Water zit in alles. Waterfonteinen zijn er in alle kleuren en formaten.

Een waterfontein plaatsen past in het moderne gezondheidsbeleid. Ook voor uw bedrijf zijn de voordelen van water op kantoor niet te overzien. Iedereen moet drinken. Water is de meest gezonde drank. Water zit in alles. Waterfonteinen zijn er in alle kleuren en formaten. Ook het design en de vormgeving van de waterverdelers winnen aan belang. Zo kan een toestel aangepast aan het imago van een bedrijf niet misstaan in elke openbare ruimte waar veel volk over de vloer komt. Waterfonteinen zijn niet alleen praktisch, ze verbruiken ook minder dan een gewoon kraantje in een gemiddeld toilet. Daarnaast is het water van zulke hoge kwaliteit, dat het de concurrentie met veel bronwaters zonder moeite kan doorstaan. Water op kantoor is belangrijk geworden. Zeg nu zelf, waar kan je geen water vinden. Maar het is zo, dat niet elk watersysteem of elke drinkfontein dezelfde is. Zo zijn er waterfonteinen die voorzien in de basisbehoefte, maar er kan ook meer. Omdat het verbruik quasi onbeperkt is aangezien het toestel aangesloten is op het openbaar waternet kan er best geïnvesteerd worden in een model dat ook bijvoorbeeld bruisend of warm water biedt. Afhankelijk van hoe uw bedrijf zich wil profileren naar de buitenwereld en de eigen mensen toe.

Aansluiting waterleiding

Het toestel op de waterleiding aansluiten is in enkele ogenblikken gebeurd. Er zijn firma’s die dat in hun servicepakket opnemen, maar er zijn er ook die vragen om het zelf te doen, vooral wanneer u er eentje aanschaft in plaats van huurt. Toch is de handleiding die is bijgevoegd meestal voldoende duidelijk en is de aansluiting van waterfonteinen niet meer dan een huishoudelijke sanitaire aansluiting, zodat uw personeel binnen de kortste keren kan genieten van een glas fris en zuiver water ! Ook qua onderhoud vraagt een koeler niet zoveel: meestal is een enkel onderhoud per jaar voldoende. En dat kost vaak niet meer dan tien euro voor een eenvoudig toestel.

Waterkoeler kopen

Waterfonteinen zijn niet duur. Over het algemeen is het interessant om ze te kopen, omdat het bedrijf dan meteen ook eigenaar is en vrij in het kiezen van het bedrijf dat voor het onderhoud instaat. Er zijn ook alternatieven. Zo heb je dispensers die je koopt, maar waar ook een onderhoudscontract aan vastzit. Of als je gaat voor de aankoop kan je een beperkt contract afsluiten met de fabrikant in verband met de ontkalking, op basis van duidelijke afspraken. Ook voor de vervanging van onderdelen geldt dat. Een waterkoeler kan makkelijk vijftien tot twintig jaar mee en dus kan het meer dan interessant zijn om het toestel aan te kopen.

Waterkoeler huren

Daarnaast kan je waterfonteinen ook gewoon huren. Per maand, per dag, per jaar: alles is mogelijk. Daar heb je natuurlijk het voordeel dat wanneer je niet tevreden bent over de leverancier, je makkelijk kan veranderen, want waterverdelers zijn er genoeg. Denk dus op voorhand goed na over wat je wil, wat je eventuele verbruik is, wat je verwacht qua onderhoud. Een lijst met leveranciers of een offerte kan je hier vrijblijvend aanvragen.

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een waterfontein?