Hoe kiezen ?

Search

Waterdispenser prijzen

De prijs van waterdispenser varieert uiteraard van model tot model. Je kan ook kiezen of je een waterverdeler koopt of huurt. Waterdispenser prijzen kan je

lire plus »

Watercoolers huren

Wanneer u dol bent op een glas lekker water, zonder toegevoegde stoffen, dan kunt u een waterkoeler huren. Ze bestaan zowel voor thuis als voor op het werk. Watercoolers huren is niet zo moeilijk. Voor een klein bedrag ben je gesteld. Zo verhuurt marktleider Sipwell zijn toestellen bijvoorbeeld voor niet meer dan een euro per dag. Maar er zijn ook andere mogelijkheden. Want niet iedereen drinkt evenveel water. En er zijn ook mensen die hun huisdieren voorzien van proper en dus gezuiverd water. Want dat leveren ze allemaal de waterdispensers. Of het nu gaat om een model met flessen of om eentje dat aangesloten is op de waterleiding. Er is natuurlijk een verschil in prijs en uiteraard in kwaliteit. Fabricanten gaan vandaag de dag voor de klant ook graag een stapje verder met modellen met speciaal design. Watercoolers huren gebeurt dus na een degelijk gesprek, waarin het verbruik, het onderhoud en nog veel meer ter sprake komen. Zoals bijvoorbeeld of er ook warm water uit de tank moet komen. Of bruisend water.

lire plus »

Drinkfontein

Drinkfonteinen zijn in! Rekening houdende met de heersende en moderne gezondheidstrends in verband met eten en drinken, food en non-food, kan de aanwezigheid van een drinkfontein niet ontbreken in uw bedrijf. Uw personeel kan flesjes vullen, rechtstreeks aan de fontein drinken, of glas per glas. Er zijn verschillende mogelijkheden op dat vlak. Je kan een waterkoeler huren of een waterkoeler kopen. Beide systemen hebben zo hun voordelen. Zo is een drinkwaterfontein vrij goedkoop. Het waterverbruik is onbeperkt, aangezien de fontein is aangesloten op het openbare waternet.

lire plus »

Waterkoeler kopen

De watermarkt is booming. Een bedrijf dat geen watercooler heeft is niet mee met zijn tijd. Of het nu gaat om een waterkoeler met flessen of eentje aangesloten op de waterleiding, een waterkoeler kopen biedt enkel voordelen. Maar je kan ook een waterkoeler huren. De meeste bedrijven overwegen om eerst te huren en dan pas te kopen, omdat ze zo het nut van water op kantoor kunnen ontdekken.

lire plus »
Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een waterfontein ?