Waterfontein model

Search

Drinkwaterfontein en hygiëne

Een drinkwaterfontein is een aangename verfrissing die men eigenlijk overal kan plaatsen, zowel met waterflessen als op de waterleiding.  Er bestaan heel veel soorten drinkwaterfonteintjes

lire plus »

Waterverdelers

Waterverdelers zijn aan een opmars bezig. Zowel bij het particulier gebruik, als op het werk. En dat komt omdat een watercooler effectief een meerwaarde biedt aan het gezinsleven of tijdens de beroepsactiviteiten. Ieder wil mee met zijn tijd en daar past een degelijke waterkoeler bij. In huis zowel als op het werk. Je kan er op elk moment van de dag je drinkbeker vullen met lekker en koel water. Maar ook met warm of bruisend water. Want het hoofddoel van een waterverdeler blijft dan wel zuiver water schenken, toch zijn er verschillende extra opties mogelijk. Waterverdelers heb je tegenwoordig in een schitterend design, dat best past bij je thuis, bij de inrichting van je huis! Je k

lire plus »

Waterfonteinen

Een waterfontein plaatsen past in het moderne gezondheidsbeleid. Ook voor uw bedrijf zijn de voordelen van water op kantoor niet te overzien. Iedereen moet drinken. Water is de meest gezonde drank. Water zit in alles. Waterfonteinen zijn er in alle kleuren en formaten.

lire plus »

Waterdispensers : accessoires

Bij uw leverancier van waterautomaten kunt u niet enkel terecht voor het toestel zelf en de waterflessen maar ook voor een rijk gamma aan toebehoren die het u nog makkelijker – en soms zelfs leuker – maken. Een overzicht.

* Bekers: meestal beschikbaar in afmetingen voor 20 of 25 cl en vaak ook verkrijgbaar in ecologisch materiaal.
* Puntbekers: een innovatieve oplossing die ervoor zorgt dat er geen water wordt verspild en uw kantoor te allen tijde netjes blijft. Door hun conische vorm kunnen deze bekers nergens worden neergezet. Het gevolg? Uw personeel drinkt het water uit en gooit het bekertje onmiddellijk in de vuilnisbak. Gedaan met her en der verspreide halfvolle bekertjes!

lire plus »

Alles over drinkwaterfonteinen

Ooit kenden we ze enkel uit Amerikaanse films en feuilletons. Maar sinds een vijftiental jaar zijn ze ook hier in opmars: waterfonteinen of waterkoelers. En dat is allerminst verwonderlijk. Steeds meer bedrijven beseffen dat het voor de gezondheid en het comfort van hun werknemers belangrijk is dat er altijd zuiver en lekker water aanwezig is, op de ideale temperatuur. Een drinkfontein is dan de gedroomde oplossing.

lire plus »
Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een waterfontein ?